Fysiotraining

Bewegen is gezond. Maar op de juiste manier trainen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Wij vinden dat bewegen vooral prettig moet zijn, in een aangename omgeving  moet plaatsvinden en een ontspannen sfeer moet hebben . Tijdens onze fysiotraining traint u daarom onder begeleiding van een fysiotherapeut in een kleine groep. Hierdoor voorkomt u blessures en traint u op een veilige en effectieve manier.

Hoe werkt fysiotraining?

Onze fysiotraining begint altijd met een uitgebreide persoonlijke intake. We voeren enkele testen uit om een verantwoord trainingsschema voor u op te kunnen stellen. Het trainingsschema wordt op een pasje gezet. U voert dit pasje in de apparaten tijdens de training. Het apparaat geeft aan wat u precies moet doen.

Voor wie?

Fysiotraining is bedoeld voor mensen met uiteenlopende klachten aan het bewegingsapparaat en/of de lichamelijke conditie. Fysiotraining kan in combinatie met een fysiotherapeutische behandeling gedaan worden. De training is gericht op verbetering van spierkracht, stabiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen. Veilig en verantwoord bewegen staat hierbij centraal.

Beweegprogramma’s

Naast algemene fysiotraining bieden wij ook specifieke beweegprogramma’s aan. Ons beweegprogramma oncologie is speciaal ontwikkeld voor mensen die behandeld zijn voor kanker. Deze cursisten zijn fysiek minder belastbaar dan voorheen en hebben lichamelijke klachten en/of vermoeidheidsklachten.

Kosten en vergoeding

Fysiotraining wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Abonnementen kunnen, vanwege Corona maatregelen, op dit moment alleen per maand afgesloten worden.

Intake (standaard en eenmalig) € 45,-

  1x per week
Maand € 55,-


Fysiotrainingstijden:

Dinsdag 10.45 – 11.45
Woensdag  16.30 – 17.30
  18.00 – 19.00
  19.00 – 20.00
Vrijdag 9.30 – 10.30
  11.00 – 12.00